Verschil tussen Aluminium Alloy Regular en Pro

In dit tijdperk van de meest comfortabele en luxueuze vervoersmiddelen ben je niet alleen als je nog steeds van fietsen houdt. Je bent waarschijnlijk op zoek naar het beste materiaal dat wordt gebruikt bij de constructie van e-bikes. Natuurlijk staat aluminium bovenaan de lijst.

Lees het artikel om te weten waarom je zou moeten kiezen voor fietsen van Aluminium Alloy en welke populaire modellen van dit materiaal gemaakt zijn.

Redenen waarom Aluminium Alloy zou moeten kiezen voor frames voor e-bikes:

Dit zijn de redenen waarom je zou moeten overwegen om een e-bike van Aluminium Alloy te kopen:

Langdurig:

Bij de productie van aluminium wordt een grote hoeveelheid energie gebruikt. Voor de productie van 1 ton aluminium is bijna 17.000 kWh energie nodig. Deze energie draagt bij aan de sterkte van aluminium.

Door deze sterkte kan aluminium veel druk verdragen zonder beschadigd te raken. Over de temperatuur gesproken, scheikundigen zeggen dat het begint te smelten bij 1.260 graden Fahrenheit en kracht begint te verliezen bij 400 graden.

Je gaat je motor toch niet op die temperatuur houden? Maak je dus geen zorgen over warm weer. Bovendien is aluminium corrosiebestendig. Al deze eigenschappen dragen bij aan de lange levensduur van aluminium.

Redelijke prijs:

Aluminium was een extreem duur metaal omdat het veel bewerking nodig had om het te zuiveren. Maar met de vooruitgang van de technologie is het betaalbaar geworden. E-bikes van Aluminium Alloy zijn nu betaalbaar in vergelijking met die van andere materialen.

Vedergewicht maar toch sterk:

Aluminium heeft een lage dichtheid. Hierdoor zijn alle legeringen extreem licht. Denk niet ten onrechte dat het lichte gewicht van aluminium het broos maakt. Het heeft een grote sterkte, waardoor het een geliefd materiaal is voor de constructie van e-bikes.

Ben je op zoek naar de beste e-bikes met aluminiumlegering?

Je hoeft je kostbare tijd niet te besteden aan het surfen op internet naar de beste winkels op zoek naar e-bikes van aluminiumlegering. We hebben de beste plek al voor je uitgezocht. Bezoek Revolt voor de nieuwste modellen e-bikes met eersteklas functies.

Van het testen van de fietsen tot het garanderen van een veilige verzending en betaalmethode, Revolt geeft prioriteit aan het comfort en vertrouwen van haar klanten.

Wat heeft Revolt te bieden?

Revolt biedt een breed scala aan e-bikes gemaakt van verschillende materialen, waaronder Carbon Fiber en Aluminium Alloy. Over Aluminium Alloy gesproken, het bedrijf heeft er twee smaken e-bikes van gemaakt.

Ten eerste is er een reguliere versie van Aluminium Alloy die gebruikers een uiterst comfortabele rit biedt dankzij de specificaties die hij heeft.

Aan de andere kant biedt het tweede model, dat bekend staat als het Aluminum Alloy Pro-model, nog meer comfort tijdens de rit. Het Pro-model heeft meer geavanceerde functies en is duurder dan het gewone model.

Om te weten welke e-bike het beste bij jou past, is het aan te raden om de specificaties van beide modellen hieronder te bekijken.

Aluminium Alloy Regular E-bikes:

Bereik:

Je kunt 75 kilometer afleggen op een volledig opgeladen regular e-bike van Aluminium Alloy met accu, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de accu leegraakt.

Trapondersteuning:

Een bewegingssensor ondersteunt het pedaal op reguliere e-bikes van Aluminium Alloy. Dit soort sensor meet hoe snel de wielen van de fiets vooruit draaien en stuurt vervolgens instructies naar de motor om de algehele snelheid van de fiets te verhogen.

Hoe hard de fietser ook trapt wanneer hij deze sensor gebruikt, de motor zal de rit versnellen tot een specifieke waarde.

Deze specifieke waarde wordt bepaald door een scherm dat zich op de meeste fietsen in het midden van het stuur bevindt. Hoewel de ondersteuningswaarde kan worden verhoogd of verlaagd, blijft de snelheid bij een bepaalde waarde gelijk.

Aluminium Alloy Pro E-bikes:

Bereik:

Een Aluminium Alloy Pro e-bike die wordt aangedreven door volledig opgeladen accu’s kan 85 kilometer afleggen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de energie opraakt.

Trapondersteuning:

De tapkrachtsensor is opgenomen in het Aluminium Alloy Pro-model met behulp van geavanceerde technologie.

De motor ontvangt een waarde van de sensor die rekening houdt met de kracht die de fietser op het pedaal uitoefent. De motor is ontworpen om deze waarde te verhogen, waardoor het vermogen of, anders gezegd, de snelheid van de berijder toeneemt.

De bewegingssensor in het reguliere model van Aluminium Alloy had het probleem dat je de snelheid van de e-bike niet kon regelen door te trappen. Dit probleem is opgelost door de trapkrachtsensor die in het Pro-model wordt gebruikt.

Gemeenschappelijke kenmerken van beide modellen:

Gewicht:

De e-bikes van Aluminium Alloy die verkrijgbaar zijn bij Revolt wegen 20 kg. Het is het ideale gewicht dat elke perfecte e-bike kan hebben. Dit gewicht zorgt er niet alleen voor dat je je voertuig gemakkelijk naar een bergtop of van de ene plaats naar de andere kunt dragen, maar ook dat je de motor met maximaal gemak en comfort kunt berijden.

Schakelen:

Net als traditionele fietsen hebben e-bikes versnellingen. Hun doel is om de rit soepel te laten verlopen en je te helpen sneller te gaan.

Verschillende versnellingen bieden verschillende ervaringen met trappen. Sommige maken het moeilijk om te trappen, terwijl je met andere versnellingen heel gemakkelijk kunt trappen.

De versnellingen die het trappen zwaar maken, worden gebruikt door fitnessmaniakken die fietsen willen ervaren terwijl ze al hun energie gebruiken. De versnellingen voor later gebruik worden gebruikt door fietsers op de bergtoppen waar het pad het fietsen al moeilijk heeft gemaakt, of ze kunnen worden gebruikt als de fietser moe wordt. Dat gezegd hebbende, Revolt verkoopt e-bikes van Aluminium Alloy met 7 versnellingen zodat je kunt variëren met je fietservaring.

Vouwbaarheid:

Wil je je e-bike overal mee naartoe nemen? Als dat het geval is, zijn de extreem lichte, vouwbare e-bikes van Aluminium Alloy iets voor jou. Een ander groot voordeel van het feit dat ze vouwbaar zijn, is dat ze minder ruimte innemen om op te bergen. Zonder de vouwbaarheid zou het niet gemakkelijk zijn geweest om een fiets onder in je kledingkast te stoppen of mee naar boven te nemen.

Haast je nu naar de winkel om de beste fiets van Revolt te bemachtigen voordat hij verkocht wordt.

Lees meer

Blogs & Artikelen

In deze serie van content leggen we de details van de setup van onze vouwfietsen uit. We begeleiden je om de beste keuze te maken op basis van jouw voorkeuren. Bovendien kun je leren over soepel rijden, veilig peddelen en meer.

Onze belofte

Gratis reserve-onderdelen

Tijdens de garantieperiode van tot wel 2 jaar krijg je jouw vervangende onderdelen gratis. Neem simpelweg contact met ons op en we sturen je wat je nodig hebt, je hoeft het alleen maar zelf in elkaar te zetten. Of kom langs op kantoor en we helpen je weer soepeltjes te rijden.

FAQ

Is er een gratis proefrit mogelijkheid voor de e-bikes?

Absoluut! Om de grootst mogelijke klanttevredenheid te garanderen, bieden wij een gratis proefrit aan op ons kantoor of een nabijgelegen locatie. Als je geïnteresseerd bent om één van onze e-bikes uit te proberen, vul dan het contactformulier in en kies als onderwerp ‘proefrit aanvragen’. Wij regelen daarna graag een proefrit voor je.

Hoe kun je de verschillende modellen e-bikes het beste vergelijken?

Het ideale e-bike model voor jouw vereisten hangt af van factoren zoals je budget, lengte en gewicht. Onze pro versies bieden meer geavanceerde functies en zijn dienovereenkomstig hoger geprijsd.

De aluminium bikes zijn geschikt voor personen met een lengte tussen de 155 tot 195 cm, plus een maximaal gewicht van 120 kg. Aan de andere kant zijn de carbon fietsen ontworpen voor mensen met een lichaamslengte van 155 tot 195 cm en een maximaal gewicht van 100 kg.

Zowel de carbon pro als aluminium alloy e-bikes zijn een uitstekende keuze voor langeafstandsritten. Als je echter de voorkeur geeft aan een soepelere en gemakkelijkere rit vanwege hun lichtgewicht frame, dan zijn de reguliere en pro versies van carbon absoluut de beste opties.

Qua prijsstelling valt elke uitvoering binnen een aparte prijsklasse. De opvouwbare aluminium e-bikes zijn verkrijgbaar vanaf 1.795 euro en gaan tot 1.995 euro. De vouwbare carbon e-bikes beginnen bij 2.195 euro en lopen op tot 2.495 euro.

Wat zijn de verzend- en montagemogelijkheden?

We bieden een GRATIS verzending in de hele Europese Unie als je ervoor kiest om de bike zelf te monteren. We bezorgen de doos van je bike tot aan jouw voordeur, tezamen met een handleiding, en bieden je ook video-instructies op ons YouTube-kanaal.

Voor het zelf ophalen bieden we jou twee keuzes aan. Je kunt de doos met de bike ophalen, of als je wilt, kunnen we tegen een meerprijs van 65 euro de bike geheel voor je monteren.

Je hebt bij het plaatsen van jouw bestelling de keuzemogelijkheid om je persoonlijke voorkeur te selecteren. Om zo de leverervaring op jouw behoeften af te stemmen.

Hoe kom ik aan mijn reserveonderdelen?

Elke e-bike wordt geleverd met 1-2 jaar garantie, waarin we gratis reserveonderdelen opsturen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is contact met ons opnemen en jouw gegevens door te sturen. Stuur alsjeblieft geen onderdelen terug voordat je contact met ons hebt opgenomen.

Je kunt jouw e-bike ook naar ons kantoor brengen, dan monteren wij daar de vervangende onderdelen voor je. Neem echter wel eerst contact met ons op om een afspraak te maken voordat je bij ons langskomt.

Je kunt natuurlijk altijd bij onze winkel terecht als je buiten de garantieperiode om reserveonderdelen nodig hebt. Wij verkopen deze reserve onderdelen tegen betaalbare prijzen.

Contact

Als een eersteklas e-bike bedrijf zijn we trots op het aanbieden van unieke, praktische en kosteneffectieve opvouwbare e-bikes. Ons uitgebreide assortiment komt tegemoet aan verschillende voorkeuren en eisen. Elke e-bike is uitgerust met de nieuwste upgrades om er zo voor te zorgen dat jouw rijervaring altijd soepel, comfortabel en buitengewoon efficiënt is.

Navigatie

B2B
FAQ

We accepteren ook deelbetalingen via:

Revolt Bikes B.V.

Magazijn
Boekweitstraat 104 - 106
2153 GL, Nieuw-Vennep
Nederland
Kantoor
Binckhorstlaan 36, Unit H0.07
2516 BE, Den Haag
Nederland
info[at]revoltbikes.nl
Algemene Voorwaarden Verzend- & Retourbeleid Privacy & Cookie Beleid KvK: 86622587 ⚡ RSIN/BTW: NL864026110B01© 2023 Revolt Bikes B.V. ⚡ Alle rechten voorbehouden