FAQ

Als je vragen hebt over onze producten, bekijk dan eerst de veelgestelde vragen hieronder. Neem gerust contact op voor eventuele vragen.

FAQ

Kan ik een proefrit maken?

Ja! Vul a.u.b. het contactformulier in en selecteer ‘proefrit aanvragen’ bij uw onderwerp. Je kunt bij ons op kantoor een proefrit maken of we komen bij je langs als we in de buurt zijn.

Kan ik makkelijk reserve-onderdelen krijgen?

Elke e-bike wordt geleverd met 1-2 jaar garantie, waarbij we gratis reserveonderdelen opsturen. Neem simpelweg contact met ons op en we sturen je wat je nodig hebt, je hoeft het alleen maar zelf in elkaar te zetten. Of kom langs op kantoor en we helpen je weer soepel te rijden. Bekijk hieronder de volledige garantielijst, periode en voorwaarden van elk onderdeel.

Als je op zoek bent naar reserveonderdelen wanneer je garantieperiode verlopen is of als je gewoon op zoek bent naar een manier om je eigen samenstelling te monteren, bezoek dan onze winkel waar we ook reserveonderdelen verkopen.

Welke vouwfiets past bij mij?

Afhankelijk van je voorkeuren, lengte, gewicht en budget zijn er enkele zaken waar je rekening mee moet houden.

De carbon fietsen zijn voor mensen met een lengtebereik van 155 tot 195 cm en een maximaal gewicht van 100 kg, De fietsen van aluminiumlegering zijn voor mensen met een lengtebereik van 155 tot 195 cm en een maximaal gewicht van 120 kg.

Wil je een lange afstand afleggen (70+ km) zonder je accu op te laden, kies dan voor pro met de carbon fiber vouwfiets of kies voor een aluminium vouwfiets.

Wil je zo licht en soepel mogelijk rijden, kies dan voor één van de carbon fietsen, met slechts 14,8 kg nettogewicht voor de reguliere versie en 13,8 kg voor de pro-versie.

Last but not least is je budget, ben je op zoek naar een goedkopere optie dan kun je het beste voor de aluminium vouwfiets gaan variërend van € 1395 – € 1595 als vanafprijs. Als je iets meer budget hebt, variëren de carbon vouwfietsen van € 1795 – € 1995 als vanafprijs.

Wat zijn de kosten voor verzending of montage?

Afhankelijk van je voorkeur kunnen wij je de doos toesturen waarmee je het pakket kunt uitpakken en de fiets zelf kunt monteren. Je betaalt alleen de € 25 verzendkosten.

Haal je de box liever zelf op bij ons op kantoor in Nieuw-Vennep dan bespaar je de € 25 verzendkosten waardoor het € 0 aan extra kosten wordt.

je kunt ons ook vragen om de fiets te monteren en voor je klaar te zetten om op te halen in Nieuw-Vennep. Voor de volledige extra service betaal je slechts € 65.

Op de winkelpagina kun je jouw voorkeur aangeven bij het bestellen van je specifieke vouwfiets.

Contact

We zijn een e-bike bedrijf met unieke, functionele en betaalbare vouwbare e-bikes en bieden een scala aan modellen met verschillende functies. Onze e-bikes zijn de nieuwste upgrade van fietsen die het transport wendbaar, comfortabel en gemakkelijk maken.

Revolt Bikes B.V.

Magazijn
Boekweitstraat 104 - 106
2153 GL, Nieuw-Vennep
Nederland
Kantoor
Binckhorstlaan 36, Unit H0.07
2516 BE, Den Haag
Nederland
info[at]revoltbikes.nl
Algemene Voorwaarden Verzend- & Retourbeleid Privacy & Cookie Beleid KvK: 86622587 ⚡ RSIN/BTW: NL864026110B01© 2022 Revolt Bikes B.V. ⚡ Alle rechten voorbehouden