Informatie

Het ultieme praktische, lichtgewicht en compacte voertuig. Simpelweg een betere versie van traditionele fietsen. Maak je reis gemakkelijk en snel met onze vouwbare e-bikes van topkwaliteit.

e-bike ervaring

Op zoek naar een vouwbare e-bike van de beste materialen die het minste onderhoud vergen? Zoek niet langer, je bent hier aan het juiste adres. Vouwbare e-bikes zijn een alternatief van auto’s en gewone fietsen, en spelen een duidelijke rol bij het onderhoud van je conditie. Het is een goede vorm van fysieke en cardiovasculaire oefening, die de mentale en fysieke gezondheid bevordert.

Buiten in de frisse lucht rijden op een e-bike verhoogt je dagelijkse stemming en verbetert het zicht. Regelmatig bezig zijn met fysieke activiteiten verbetert de gezondheid van het lichaam van tijd tot tijd.

Revolt E-bikes

We bieden twee verschillende versies van de vouwbare e-bike om de best passende optie voor je te creëren. De fietsen vallen binnen de betaalbare klasse ondanks het gebruik van eersteklas materiaal, accessoires en onderdelen. Simpelweg een opmerkelijke transitie voor de traditionele fiets. De geavanceerde functies, met toegankelijkheid tot verschillende gebieden, zorgen ervoor dat het boven andere manieren van transport wordt geplaatst.

De e-bikes zijn niet alleen de nieuwste technologische innovatie, maar ook een handige optie voor diegenen die niet met de auto in de stadscentra mogen rijden, of met de auto in specifieke buitengebieden mogen komen. Het maakt het vervoer van de ene plaats naar de andere probleemloos.

Materialen

Vouwbare e-bikes van aluminium of carbon zijn de modernste technologie. Het is een uitstekende upgrade van de traditionele fiets, waardoor het transport wendbaarder en minder vermoeiend wordt.

Onderhoud

E-bikes vereisen regelmatig en consistent onderhoud voor de bestendigheid. Niemand heeft zin in vermoeiende bezoeken aan een fietsenwinkel en het gedoe om de perfecte reserveonderdelen te vinden.

Waarom kiezen voor onze e-bikes?

We bieden tot 2 jaar garantie omdat we er zeker van zijn dat je tijdens deze periode geen reserveonderdelen nodig hebt zolang je jouw e-bike een zorgvuldige behandeling blijft geven.

Waarom kiezen voor onze e-bikes?

De nauwkeurige samenstelling van het ontwerp en de hoogwaardige fabricage van onderdelen maakt ze duurzaam en efficiënt. Geen stress om je bestemming te bereiken.

Waarom kiezen voor onze e-bikes?

Elk onderdeel, van de accu tot het zadel, is met oog voor detail vervaardigd. We hebben twee varianten van onze e-bikes met voor elk een pro-versie.

Waarom kiezen voor onze e-bikes?

Onze exclusieve en hoogwaardige opvouwbare e-bikes staan ​​hoog aangeschreven in de competitieve markt omdat we kwalitatieve producten aanbieden tegen betaalbare prijzen.

FAQ

Is er een proefrit mogelijkheid voor de e-bikes?

Ja! We bieden een proefrit op ons kantoor of een andere locatie in de buurt om de klanttevredenheid te garanderen. Vul a.u.b. het contactformulier in en selecteer 'proefrit aanvragen' bij uw onderwerp.

Hoe kun je de verschillende modellen e-bikes vergelijken?

De e-bike modellen zijn afhankelijk van je budget, lengte en gewicht. De pro-versies hebben geavanceerde functies. Daarom kosten ze meer.

De fietsen van aluminiumlegering zijn voor mensen met een lengtebereik van 155 tot 195 cm en een maximaal gewicht van 120 kg. De carbon fietsen zijn voor mensen met een lengtebereik van 155 tot 195 cm en een maximaal gewicht van 100 kg.

Voor lange afstanden zijn e-bikes van carbon pro en aluminiumlegering de ideale keuze. Daarom zijn de regular- en pro-versies van koolstofvezel het beste voor een soepelere en gemakkelijke rit vanwege hun lichtgewicht frame.

Tot slot heeft elke versie een aparte prijsklasse. Vouwbare e-bikes van aluminiumlegering voor een vanafprijs van 1795-1995 euro. Vouwbare e-bikes van koolstofvezel hebben een vanafprijs van 2195-2395 euro.

Wat zijn de mogelijkheden voor verzending of montage?

We bieden GRATIS verzending door de hele Europese Unie als je ervoor kiest om het zelf te monteren. We leveren de box met handleiding en delen video-instructies op ons YouTube-kanaal.

We hebben twee opties voor zelf ophalen, afhankelijk van je voorkeuren. Je kunt de box ophalen of wij monteren de fiets voor je voor 65 euro.

Je kunt je voorkeuren selecteren tijdens het plaatsen van de bestelling.

Hoe kom ik aan mijn reserveonderdelen?

Elke e-bike wordt geleverd met 1-2 jaar garantie, waarbij we gratis reserveonderdelen opsturen. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen en je gegevens door te sturen. Stuur alsjeblieft geen onderdelen terug voordat je contact met ons hebt opgenomen.

Bovendien kun je jouw e-bike ook naar ons kantoor brengen, dan monteren wij de onderdelen voor je. Neem ook voor bezoek aan het kantoor eerst contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Je kunt natuurlijk altijd onze winkel bezoeken als je buiten de garantieperiode reserveonderdelen nodig hebt. Wij verkopen reserveonderdelen tegen betaalbare prijzen.

Contact

We zijn een e-bike bedrijf met unieke, functionele en betaalbare vouwbare e-bikes en bieden een scala aan modellen met verschillende functies. Onze e-bikes zijn de nieuwste upgrade van fietsen die het transport wendbaar, comfortabel en gemakkelijk maken.

Revolt Bikes B.V.

Magazijn
Boekweitstraat 104 - 106
2153 GL, Nieuw-Vennep
Nederland
Kantoor
Binckhorstlaan 36, Unit H0.07
2516 BE, Den Haag
Nederland
info[at]revoltbikes.nl
Algemene Voorwaarden Verzend- & Retourbeleid Privacy & Cookie Beleid KvK: 86622587 ⚡ RSIN/BTW: NL864026110B01© 2022 Revolt Bikes B.V. ⚡ Alle rechten voorbehouden