Maatwerk & Zakelijke branding

Welkom bij Revolt folding e-bikes, je partner in duurzame mobiliteitsoplossingen! We zijn verheugd jou de mogelijkheid te bieden om onze geavanceerde e-bikes van aluminium alloy en carbon fiber naar wens aan te passen. Zodat deze perfect aansluiten bij de identiteit en visie van jouw bedrijf. Want of je jouw merk nu graag wilt promoten door middel van het plaatsen van een logo, of de kleuren van uw bedrijf wilt laten matchen of specifieke aantallen wilt afnemen. Wij van Revolt staan voor je klaar om het allemaal mogelijk te maken.

e-bikes voor bedrijven

Ongeëvenaarde kwaliteit. Onze e-bikes zijn gebouwd met precisietechniek en combineren duurzaamheid, stijl en prestaties. Ze zorgen dat jouw werknemers of klanten een comfortabele en betrouwbare reiservaring hebben.

Duurzaamheid. Door e-bikes in jouw bedrijfsvoering te integreren, draag je bij aan een groenere omgeving en ben je tegelijkertijd een voorbeeld voor jouw collega’s en klanten.

Aanpassingen. Wij begrijpen dat elk bedrijf zijn eigen identiteit heeft. Met onze aanpassingsmogelijkheden vallen jouw e-bikes meer op en laten ze bovendien de unieke persoonlijkheid van jouw merk zien.

Maatwerk oplossingen. Of je nu een specifiek aantal fietsen, logoplaatsing of kleuraanpassing nodig hebt, wij hebben de expertise om effectief aan al jouw eisen te voldoen.

Ontgrendel het potentieel van jouw merk met onze op maat gemaakte transformaties. Doe met ons mee en herdefinieer de manier waarop je duurzaam en stijlvol pendelt!

Revolt Aluminium Alloy Male
Revolt Carbon Fiber Female

Maatwerk aanpassingen

Logo plaatsing. We bieden strategische logoplaatsing op verschillende onderdelen van de e-bikes, zoals het frame, het stuur en de accubehuizing. Dit dient als een dynamische merkmogelijkheid, waardoor jouw boodschap overal wordt gezien, waar de e-bikes ook naartoe gaan.

Kleurmatching. Zorg voor consistentie met jouw merk door kleuren te selecteren die jouw bedrijfsidentiteit weerspiegelen. Met ons assortiment kleuropties kun je een unieke look creëren die resoneert met de esthetiek van jouw bedrijf.

Aantal bestellingen. Of je nu een kleine batch nodig hebt voor jouw directieteam of een grotere e-bike vloot voor al jouw werknemers, wij kunnen aan alle behoeften voldoen. Deze bulkbestellingen worden uiteraard efficiënt beheerd zonder concessies aan de kwaliteit te doen.

Ons maatwerkproces

Initiële consult. Neem contact op met ons toegewijde maatwerk team via het verstrekte formulier of e-mail. Deel jouw vereisten, inclusief de aantallen, kleurvoorkeuren en logoplaatsing.

Voorstel en offerte. Op basis van al jouw vereisten verstrekken wij jou een gedetailleerd voorstel. Hierin staan de aanpassingsmogelijkheden, de geschatte tijdlijn en de kostenspecificatie uiteengezet.

Goedkeuring ontwerp. Zodra ons voorstel is geaccepteerd, zal ons ontwerpteam mockups maken. Daarin worden de door jou gekozen aanpassingselementen ter goedkeuring getoond.

Productie en kwaliteitsborging. Na de goedkeuring van dit ontwerp starten we het productieproces. We zorgen dat elke e-bike aan onze strenge kwaliteitsnormen voldoet.

Levering en support. De op maat gemaakte e-bikes worden binnen het afgesproken tijdsbestek op de door jou gewenste locatie afgeleverd. Ons klantenserviceteam staat altijd voor je klaar om te helpen met eventuele vragen of problemen.

Revolt Aluminium Alloy Male Tram Station

Maatwerk & Zakelijke branding

Start vandaag nog

Verbeter ook het imago van jouw bedrijf en draag bovendien bij aan een duurzame toekomst door de veelzijdigheid van Revolt’s vouwbare e-bikes te omarmen. Ons toegewijde maatwerk team staat startklaar om je te helpen jouw visie tot leven te brengen. Neem contact met ons op om een offerte aan te vragen en begin zo aan een unieke reis naar milieuvriendelijke, merkgebonden mobiliteitsoplossingen.

Als een eersteklas e-bike bedrijf zijn we trots op het aanbieden van unieke, praktische en kosteneffectieve opvouwbare e-bikes. Ons uitgebreide assortiment komt tegemoet aan verschillende voorkeuren en eisen. Elke e-bike is uitgerust met de nieuwste upgrades om er zo voor te zorgen dat jouw rijervaring altijd soepel, comfortabel en buitengewoon efficiënt is.

Navigatie

B2B
FAQ

We accepteren ook deelbetalingen via:

Revolt Bikes B.V.

Magazijn
Boekweitstraat 104 - 106
2153 GL, Nieuw-Vennep
Nederland
Kantoor
Binckhorstlaan 36, Unit H0.07
2516 BE, Den Haag
Nederland
info[at]revoltbikes.nl
Algemene Voorwaarden Verzend- & Retourbeleid Privacy & Cookie Beleid KvK: 86622587 ⚡ RSIN/BTW: NL864026110B01© 2023 Revolt Bikes B.V. ⚡ Alle rechten voorbehouden