Onderhoud

E-bikes vereisen regelmatig en consistent onderhoud voor de bestendigheid. Iedereen heeft een hekel aan vermoeiende bezoeken aan een fietsenwinkel en het gedoe om onderdelen te vinden.

Onze belofte

Omdat we zeker weten dat je voor onze e-bikes van kwaliteit geen reserveonderdelen nodig hebt, bieden we een garantie tot wel 2 jaar (bij zorgvuldige behandeling van je fiets, uitgezonderd van normale slijtage). Je kunt er meer over lezen in ons garantiebeleid. We introduceren premium vouwbare e-bikes die geschikt zijn voor verschillende wegomstandigheden en diverse reisafstanden. De zorgvuldig geselecteerde samenstelling rangschikt het boven omvangrijke fietsen, waardoor je een probleemloze e-bike-ervaring krijgt.

Als je reserveonderdelen nodig hebt, lossen wij het probleem efficiënt op door je een vervangend exemplaar te sturen. We verkopen ze ook hier op de e-bike accessoires pagina. Onze winkel is online, zodat mensen de catalogus kunnen bekijken en gericht kunnen bestellen. Mocht je ooit tegen een probleem aanlopen dat buiten de garantietermijn valt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij denken graag met je mee over een passende oplossing om je weer de weg op te krijgen.

Waarom zorgen maken?

Het bezit van een auto vergt duurder onderhoud. Je kunt de meest efficiënte en betrouwbare vouwbare e-bike tot je beschikking hebben, die een uitkomst biedt voor je flexibele behoeften. Gemakkelijk om te gaan met files, gelimiteerde wegomstandigheden, de beperkingen van het stadscentrum en brengt gezondheidsvoordelen en stressvrije ritten met zich mee.

De hoogwaardige onderdelen, hydraulische remmen, stevige body, krachtige motor en Paddle Assistant System (PAS) maken het de perfecte oplossing voor iedereen. Kies nu jouw favoriete model vouwbare e-bike!

Informatie

Het ultieme praktische, lichtgewicht en compacte voertuig. Kortom, een betere versie van de fiets anno nu. Maak je woon-werkverkeer gemakkelijk en snel met onze vouwbare e-bikes van topkwaliteit.

Materialen

Vouwbare e-bikes van aluminium of carbon zijn de modernste technologie. Het is een uitstekende upgrade van de traditionele fiets, waardoor het transport wendbaarder en minder vermoeiend wordt.

Join the revolt!

Onze vouwbare e-bikes zijn het trending vervoersmiddel dat wordt gebruikt door bedrijven, forenzen, vakantiegangers, studenten en landeigenaren.

Join the revolt!

Vouwbare e-bikes zijn de veiligste en meest betaalbare optie voor mensen van alle leeftijden en standaarden vanwege het lichte gewicht, de sterkte en de structurele eigenschappen.

Join the revolt!

Als alternatief voor het gebruik van de auto spelen we een significante rol in het onderhoud van je conditie. Het is een goede vorm van fysieke en cardiovasculaire beweging.

Join the Revolt!

Buiten in de frisse lucht rijden op een e-bike verhoogt je dagelijkse stemming en verbetert het zicht. Regelmatig bezig zijn met fysieke activiteiten verbetert de gezondheid van het lichaam van tijd tot tijd.

FAQ

Is er een proefrit mogelijkheid voor de e-bikes?

Ja! We bieden een proefrit op ons kantoor of een andere locatie in de buurt om de klanttevredenheid te garanderen. Vul a.u.b. het contactformulier in en selecteer 'proefrit aanvragen' bij uw onderwerp.

Hoe kun je de verschillende modellen e-bikes vergelijken?

De e-bike modellen zijn afhankelijk van je budget, lengte en gewicht. De pro-versies hebben geavanceerde functies. Daarom kosten ze meer.

De fietsen van aluminiumlegering zijn voor mensen met een lengtebereik van 155 tot 195 cm en een maximaal gewicht van 120 kg. De carbon fietsen zijn voor mensen met een lengtebereik van 155 tot 195 cm en een maximaal gewicht van 100 kg.

Voor lange afstanden zijn e-bikes van carbon pro en aluminiumlegering de ideale keuze. Daarom zijn de regular- en pro-versies van koolstofvezel het beste voor een soepelere en gemakkelijke rit vanwege hun lichtgewicht frame.

Tot slot heeft elke versie een aparte prijsklasse. Vouwbare e-bikes van aluminiumlegering voor een vanafprijs van 1795-1995 euro. Vouwbare e-bikes van koolstofvezel hebben een vanafprijs van 2195-2395 euro.

Wat zijn de mogelijkheden voor verzending of montage?

We bieden GRATIS verzending door de hele Europese Unie als je ervoor kiest om het zelf te monteren. We leveren de box met handleiding en delen video-instructies op ons YouTube-kanaal.

We hebben twee opties voor zelf ophalen, afhankelijk van je voorkeuren. Je kunt de box ophalen of wij monteren de fiets voor je voor 65 euro.

Je kunt je voorkeuren selecteren tijdens het plaatsen van de bestelling.

Hoe kom ik aan mijn reserveonderdelen?

Elke e-bike wordt geleverd met 1-2 jaar garantie, waarbij we gratis reserveonderdelen opsturen. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen en je gegevens door te sturen. Stuur alsjeblieft geen onderdelen terug voordat je contact met ons hebt opgenomen.

Bovendien kun je jouw e-bike ook naar ons kantoor brengen, dan monteren wij de onderdelen voor je. Neem ook voor bezoek aan het kantoor eerst contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Je kunt natuurlijk altijd onze winkel bezoeken als je buiten de garantieperiode reserveonderdelen nodig hebt. Wij verkopen reserveonderdelen tegen betaalbare prijzen.

Contact

We zijn een e-bike bedrijf met unieke, functionele en betaalbare vouwbare e-bikes en bieden een scala aan modellen met verschillende functies. Onze e-bikes zijn de nieuwste upgrade van fietsen die het transport wendbaar, comfortabel en gemakkelijk maken.

Revolt Bikes B.V.

Magazijn
Boekweitstraat 104 - 106
2153 GL, Nieuw-Vennep
Nederland
Kantoor
Binckhorstlaan 36, Unit H0.07
2516 BE, Den Haag
Nederland
info[at]revoltbikes.nl
Algemene Voorwaarden Verzend- & Retourbeleid Privacy & Cookie Beleid KvK: 86622587 ⚡ RSIN/BTW: NL864026110B01© 2022 Revolt Bikes B.V. ⚡ Alle rechten voorbehouden