Over

Revolt Bikes is een online winkel, magazijn en testritcentrum dat premium vouwbare e-bikes uit Nederland verkoopt. Wij bieden GRATIS verzending door de gehele Europese Unie.

Wat doen we?

We brengen exclusieve vouwbare e-bikes die de perfecte keuze zijn voor fietsliefhebbers, zakelijke forenzen, stedelijke ontdekkingsreizigers en outdoor avonturiers en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. We staan sterk in de transportsector door vouwbare e-bikes van topkwaliteit aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Kortom, we brengen luxe dat met gemak binnen handbereik is.

We bieden vouwbare e-bikes die geschikt zijn voor verschillende wegomstandigheden en diverse afstanden. De zorgvuldig geselecteerde functionaliteitein geven meer precisie dan omvangrijke fietsen. De componenten maken onze e-bikes de nieuwste en meest trending innovatie in vouwfietsen, die een upgrade in zijn klasse brengt.

Wat drijft ons?

We streven ernaar om vouwbare e-bikes van topkwaliteit te introduceren als een aantrekkelijke en comfortabele upgrade van traditionele fietsen. Wij geloven dat vouwbare e-bikes de meest flexibele manier zijn om tijd te besparen tussen het wisselen van vervoer. Daarnaast houden we van een moderne en efficiënte reismogelijkheid.

We houden ervan om de weg op te gaan, omdat het je openstelt voor het verkennen van mogelijkheden en je zo buiten de gebaande paden komt. Op deze manier wordt het pendelen van de ene plaats naar de andere niet alleen sneller, maar ook leuker.

Onze producten

We bieden premium vouwbare e-bikes waarmee we de revolutie van de fiets en verbeterde ervaring van het fietsen bieden. Het elegante ontwerp, de stijlvolle body en de minutieuze details maken het elke cent waard.

Pendelaars

Vouwbare e-bikes zijn de perfecte keuze voor fietsliefhebbers, zakelijke forenzen, stedelijke ontdekkingsreizigers en outdoor avonturiers en geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Waarom kiezen voor onze e-bikes?

We bieden tot 2 jaar garantie omdat we er zeker van zijn dat je tijdens deze periode geen reserveonderdelen nodig hebt zolang je jouw e-bike een zorgvuldige behandeling blijft geven.

Waarom kiezen voor onze e-bikes?

De nauwkeurige samenstelling van het ontwerp en de hoogwaardige fabricage van onderdelen maakt ze duurzaam en efficiënt. Geen stress om je bestemming te bereiken.

Waarom kiezen voor onze e-bikes?

Elk onderdeel, van de accu tot het zadel, is met oog voor detail vervaardigd. We hebben twee varianten van onze e-bikes met voor elk een pro-versie.

Waarom kiezen voor onze e-bikes?

Onze exclusieve en hoogwaardige opvouwbare e-bikes staan ​​hoog aangeschreven in de competitieve markt omdat we kwalitatieve producten aanbieden tegen betaalbare prijzen.

FAQ

Is er een proefrit mogelijkheid voor de e-bikes?

Ja! We bieden een proefrit op ons kantoor of een andere locatie in de buurt om de klanttevredenheid te garanderen. Vul a.u.b. het contactformulier in en selecteer 'proefrit aanvragen' bij uw onderwerp.

Hoe kun je de verschillende modellen e-bikes vergelijken?

De e-bike modellen zijn afhankelijk van je budget, lengte en gewicht. De pro-versies hebben geavanceerde functies. Daarom kosten ze meer.

De fietsen van aluminiumlegering zijn voor mensen met een lengtebereik van 155 tot 195 cm en een maximaal gewicht van 120 kg. De carbon fietsen zijn voor mensen met een lengtebereik van 155 tot 195 cm en een maximaal gewicht van 100 kg.

Voor lange afstanden zijn e-bikes van carbon pro en aluminiumlegering de ideale keuze. Daarom zijn de regular- en pro-versies van koolstofvezel het beste voor een soepelere en gemakkelijke rit vanwege hun lichtgewicht frame.

Tot slot heeft elke versie een aparte prijsklasse. Vouwbare e-bikes van aluminiumlegering voor een vanafprijs van 1795-1995 euro. Vouwbare e-bikes van koolstofvezel hebben een vanafprijs van 2195-2395 euro.

Wat zijn de mogelijkheden voor verzending of montage?

We bieden GRATIS verzending door de hele Europese Unie als je ervoor kiest om het zelf te monteren. We leveren de box met handleiding en delen video-instructies op ons YouTube-kanaal.

We hebben twee opties voor zelf ophalen, afhankelijk van je voorkeuren. Je kunt de box ophalen of wij monteren de fiets voor je voor 65 euro.

Je kunt je voorkeuren selecteren tijdens het plaatsen van de bestelling.

Hoe kom ik aan mijn reserveonderdelen?

Elke e-bike wordt geleverd met 1-2 jaar garantie, waarbij we gratis reserveonderdelen opsturen. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen en je gegevens door te sturen. Stuur alsjeblieft geen onderdelen terug voordat je contact met ons hebt opgenomen.

Bovendien kun je jouw e-bike ook naar ons kantoor brengen, dan monteren wij de onderdelen voor je. Neem ook voor bezoek aan het kantoor eerst contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Je kunt natuurlijk altijd onze winkel bezoeken als je buiten de garantieperiode reserveonderdelen nodig hebt. Wij verkopen reserveonderdelen tegen betaalbare prijzen.

Contact

We zijn een e-bike bedrijf met unieke, functionele en betaalbare vouwbare e-bikes en bieden een scala aan modellen met verschillende functies. Onze e-bikes zijn de nieuwste upgrade van fietsen die het transport wendbaar, comfortabel en gemakkelijk maken.

Revolt Bikes B.V.

Magazijn
Boekweitstraat 104 - 106
2153 GL, Nieuw-Vennep
Nederland
Kantoor
Binckhorstlaan 36, Unit H0.07
2516 BE, Den Haag
Nederland
info[at]revoltbikes.nl
Algemene Voorwaarden Verzend- & Retourbeleid Privacy & Cookie Beleid KvK: 86622587 ⚡ RSIN/BTW: NL864026110B01© 2022 Revolt Bikes B.V. ⚡ Alle rechten voorbehouden