Partnerships & wederverkoop

We zijn verheugd dat we je de kans kunnen bieden om je bij Revolt aan te sluiten als een gewaardeerde wederverkoper. Onze geavanceerde vouwbare e-bikes, met frames van aluminium alloy en carbon fiber in combinatie met accu’s in de zadelpen en een optionele uitbreiding van het accuvermogen, vormen een baanbrekende productlijn die een breed scala aan klanten aanspreekt.

e-bike partnerschap

Kwaliteit en innovatie: Onze vouwbare e-bikes zijn zorgvuldig vervaardigd met behulp van geavanceerde materialen en technologie, waardoor betrouwbaarheid, prestaties en klanttevredenheid gegarandeerd zijn.

Passende producten: We bieden twee van de beste vouwbare e-bikemodellen, die elk voldoen aan unieke voorkeuren en behoeften. Van lichtgewicht aluminium alloy frames tot high-performance carbon fiber opties. Onze producten zijn ontworpen om de aandacht te trekken van verschillende marktsegmenten.

Compact gemak: Het vouwbare ontwerp van onze e-bikes maakt ze ideaal voor stedelijke forenzen, reizigers en mensen met beperkte opslagruimte. Dit unieke verkoopargument onderscheidt onze e-bikes en vergroot hun aantrekkingskracht.

Milieuvriendelijk: Omarm de groeiende vraag naar duurzame transportoplossingen. Onze e-bikes bieden een milieuvriendelijk alternatief voor traditioneel woon-werkverkeer en dragen bij aan een schoner en groener milieu.

Sterke merkaanwezigheid: Revolt vouwbare e-bikes worden ondersteund door een sterke merkidentiteit, erkend voor kwaliteit, betrouwbaarheid en technologische vooruitgang. Door je bij ons aan te sluiten als reseller kun je je bedrijf op één lijn brengen met een gerenommeerd merk.

Revolt Carbon Fiber Groep
Revolt Carbon Fiber Female

Voordelen van wederverkoop

Concurrerende prijzen: Profiteer van concurrerende prijsstructuren waarmee je jouw winstgevendheid kunt maximaliseren en tegelijkertijd aantrekkelijke prijzen kunt bieden aan jouw klanten.

Marketingondersteuning: Krijg toegang tot marketingmateriaal, inclusief productafbeeldingen, beschrijvingen en promotie-inhoud, om je marketinginspanningen te verbeteren.

Training en ondersteuning: We bieden uitgebreide producttraining en voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat je de kennis en hulpmiddelen hebt om onze producten effectief te vertegenwoordigen en te verkopen.

Exclusieve partnerschappen: Afhankelijk van jouw locatie en markt bieden we exclusieve samenwerkingsmogelijkheden die jou een concurrentievoordeel opleveren.

Partnerships & Wederverkoop

Start vandaag nog

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken, meer te weten te komen over ons productassortiment en een reis te beginnen naar een voor beide partijen voordelige zakelijke samenwerking. Word een wederverkoper van Revolt vouwbare e-bikes en speel een belangrijke rol in het vormgeven van de toekomst van transport.

Als een eersteklas e-bike bedrijf zijn we trots op het aanbieden van unieke, praktische en kosteneffectieve opvouwbare e-bikes. Ons uitgebreide assortiment komt tegemoet aan verschillende voorkeuren en eisen. Elke e-bike is uitgerust met de nieuwste upgrades om er zo voor te zorgen dat jouw rijervaring altijd soepel, comfortabel en buitengewoon efficiënt is.

Navigatie

B2B
FAQ

We accepteren ook deelbetalingen via:

Revolt Bikes B.V.

Magazijn
Boekweitstraat 104 - 106
2153 GL, Nieuw-Vennep
Nederland
Kantoor
Binckhorstlaan 36, Unit H0.07
2516 BE, Den Haag
Nederland
info[at]revoltbikes.nl
Algemene Voorwaarden Verzend- & Retourbeleid Privacy & Cookie Beleid KvK: 86622587 ⚡ RSIN/BTW: NL864026110B01© 2023 Revolt Bikes B.V. ⚡ Alle rechten voorbehouden